Uw textiel aanbieden

Bij ons kunt u uw textiel op drie manieren ter reiniging aanbieden:

  • Zelf brengen en afhalen in onze winkel;
  • Zelf brengen en afhalen bij een van onze aanleverpunten;
  • Laten afhalen en weer thuis bezorgen.

Bij de mogelijkheid waarbij u uw textiel afgeeft bij een van onze aanleverpunten brengt u het textiel niet bij onze winkel zelf, maar naar een van de bij ons aangesloten aanleverpunten. U geeft uw textiel bij deze punten af, waarna het bij van Sloun zelf gereinigd wordt. Na reiniging kunt u uw textiel weer ophalen bij dit aanleverpunt.

Het voordeel voor u om van deze mogelijkheid gebruik te maken, is voornamelijk de tijdsbesparing. Het kan namelijk zo zijn dat één van deze aanleverpunten dichter bij uw huis is gevestigd dan onze eigen winkel. Hierdoor hoeft u minder ver te reizen en bent u minder tijd kwijt die u kunt besteden aan andere zaken.

Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw textiel te laten afhalen en weer thuis te laten bezorgen. Onze medewerkers komen het te reinigen textiel dan bij u thuis of op uw werk afhalen en bezorgen.

Ook dit resulteert in een besparing van tijd omdat u de deur niet meer uit hoeft om uw textiel bij ons aan te bieden. Ook is deze mogelijkheid handig als u veel textiel heeft om te reinigen of grote spullen zoals vloerkleden die niet eenvoudig door uzelf te vervoeren zijn. In onderling overleg bepalen wij samen met u het gewenste tijdstip dat u het beste uitkomt.

De prijzen die wij hiervoor hanteren kunt u inzien in onze prijslijst. Indien u gebruik wilt maken van de service van onze aanleverpunten kan het zo zijn dat deze een andere prijs hanteren i.v.m. de extra service wordt die verleend. Ook voor het afhalen en brengen wordt een meerprijs gerekend.

Aanleverpunt worden

17-06-2015


Lees meer

Aanleverpunten

27-11-2019


Lees meer