Bedrijven

Uw medewerkers en het interieur van uw bedrijf zijn vaak één van de eerste dingen die uw klanten zien. Wij vinden dat deze zaken uw visitekaartje zijn. Zowel bedrijfskleding als het interieur vergen de nodige investeringen. Dan wilt u er toch ook voor zorgen dat deze lang meegaan? Door deze te laten reinigen door een deskundig bedrijf, zorgt u voor een professionele uitstraling. Ook komt dit ten goede aan de levensduur van het textiel.

Voor veel bedrijven is hygiëne van groot belang. Een goede bedrijfshygiëne is bijvoorbeeld vanzelfsprekend als men te maken heeft met voedselbereiding zoals veel horecagelegenheden. Of voor bijvoorbeeld zieken- of verzorgingshuizen waarbij een hygiënische omgeving van zeer groot belang is voor de personen waarmee gewerkt wordt.

Het reinigen van textiel zoals tafelkleden, lakens en beddengoed is volgens ons dan ook essentieel om te voorzien in een gezonde omgeving. De kleding die uw medewerkers dragen hoort hier natuurlijk ook bij. Al deze zaken dienen volgens ons schoon en fris te zijn.

Wij kunnen in uw gemak voorzien door u deze zaken uit handen te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan het reinigen en strijken van o.a.:

  • Bedrijfskleding;
  • Gordijnen;
  • Beddengoed;
  • Matten.

En natuurlijk allerlei andere soorten textiel dat in uw bedrijf, en door uw medewerkers, wordt gebruikt en gedragen.

Natuurlijk komen wij uw textiel afhalen en bezorgen indien gewenst.

Bent u benieuwd wat stomerij van Sloun voor u kan betekenen? Bel of mail ons even en dan kunnen wij dit samen met u overleggen.