Gordijnen

Is het tijd om uw gordijnen te laten reinigen zodat deze passen bij de rest van uw schone en frisse huis of kantoor? Heeft u echter geen tijd, vindt u dit lastig of bent u niet in staat om dit zelf te doen? Wij van stomerij van Sloun bieden u hierin graag de helpende hand.

Vaak wordt naast het dagelijkse stofzuigen, dweilen, stoffen etc. niet nagedacht over het reinigen van de gordijnen. Vaak zijn dit wel de blikvangers in een ruimte. Tevens staan deze onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht of warmte afkomstig van de verwarmingen. Ook nemen ze rondzwevend stof op dat met het blote oog vaak niet te zien is.

Wij vinden het dan ook logisch dat uw gordijnen net zoals kleding en andere soorten textiel regelmatig een wasbeurt verdienen. Het reinigen van uw gordijnen komt ten goede aan de  levensduur, maar ook aan een gezonde leefomgeving van uzelf en uw dierbaren.

Door gewoon even contact met ons op te nemen, en aan te geven waarmee wij u van dienst kunnen zijn, kunnen wij dit probleem voor u oplossen. Hiervoor hoeft u de deur niet uit. De gordijnen afnemen, reinigen en vervolgens weer ophangen is door de ervaring van onze medewerkers in een mum van tijd geklaard. Ook kunt u uw gordijnen zelf in onze winkel afgeven. Het is zeer raadzaam de haken uit de gordijnen te verwijderen alvorens deze naar ons te brengen.

De prijs wordt bepaald op basis van het aantal m2. Wilt u de prijs op voorhand graag weten, dan kunt u het aantal m2  zelf berekenen door de hoogte en breedte op te meten. Op basis hiervan kunnen wij u dan een prijsindicatie geven.

Natuurlijk geldt dit niet alleen voor (over-)gordijnen maar ook voor separatie-, zonwerende-, en vouwgordijnen. Heeft u hierover vragen? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van een eerlijk en oprecht advies.